Join us

Join the MazzelTov crew! Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Laat via onderstaande knop jouw contactgegevens achter en bekijk samen met onze HR manager, Joyce, de mogelijkheden binnen MazzelTov voor jou. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Werken bij MazzelTov? Dat schijnt een feestje te zijn. Hier werk je aan het water, sluit je de dag af met een proost, sla je na het werk een balletje op onze Skwasj banen & hou die festival vibes maar vast, want hier organiseren we wekelijks de tofste festival parties!

Medewerker bediening

We houden van keihard knallen met z’n allen. Onze chefs toveren toffe streetfood gerechten uit Tel Aviv op tafel. Daar voegen ze graag een snufje van de Mediterrane aan toe. Natuurlijk horen daar bijzondere cocktails, gazoz, leuke bieren & wijnen bij. Ondertussen zorg jij dat het bij de gasten aan tafel komt. Wij leren je natuurlijk alle ins en outs over de gerechten en dranken!  

Zo word je niet enkel onderdeel van ons gezelschap, maar ook nog eens een pro! Onze in-house experts en leveranciers zorgen dat je volledig up to date bent. Hier schenken we dranken en serveren we gerechten die je niet op elke straathoek vindt. Behalve in de streets van Tel Aviv dan ;-) Daar weet jij dan straks alles van.  

Belangrijker dan ooit; hospitality. Oftewel gastvrijheid. De gasten hebben mazzel met jou, want jij leert namelijk op topniveau over hospitality hoe jij hen de ultieme beleving geeft. Ook handig voor later!  

Laten we vooral de ‘fun’ niet vergeten. Dat is namelijk onderdeel van het concept van MazzelTov. Alle spellen zijn er al en daarnaast zijn we momenteel hard bezig om een échte ‘fun zone’ te creëren.

Wil jij onderdeel uitmaken van team MazzelTov? Laat je contactgegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Zo kunnen we samen eens kijken welke baan het beste bij je past!

Voor als je nog
niet enthousiast was:

...
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden. En: vergeet de mooie fooi-verdeling niet!
 • Flexibele werktijden. Zodat je kunt werken wanneer het jou uitkomt.
 • Ieder jaar €100,- om nieuwe schoenen aan te schaffen bij een fulltime dienstverband. En de kleding die je nodig hebt voor je werk, krijg je
  grotendeels van ons. En dat is nog TOV ook!
 • Een heerlijke, gezonde en gratis maaltijd tijdens iedere shift. Speciaal bereid door onze chefs. Lekker en gezond, scheelt weer een hoop in de
  boodschappen!
 • Een gratis abonnement op de sportschool. Of word fit met behulp van een personal trainer. Ook leuk samen met jouw collega’s!
 • Uit eten tegen een wel héle leuke korting.
 • Ruimte om te leren en te groeien. Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen.
 • Feestjes, celebrate staat niet voor niet in onze naam! Jij werkt helemaal in de festival-vibe in onze feestzaal en terras aan het water. Wij maken er een heus festival van! En alsof dat nog niet genoeg fun is, zijn er ook nog onze legendarische personeelsfeestjes!
 • Wil je na het werk thuisgebracht worden? Dan fixen we dat toch!

© 2023 MazzelTov Alle rechten voorbehouden

Website door Commediant.nl