Celebrate

Heb je iets te vieren? Samen met jouw vriendengroep, collega’s of familie? Wat de gelegenheid ook is, bij MazzelTov zorgen we ervoor dat dat moment onvergetelijk wordt!

Festival Party

Naast de ultieme locatie aan het water bieden wij een totaalconcept aan voor jullie festival-party! Denk aan de styling & decoratie, customs designs en een eigen websitepagina, food & drinks vanuit de verschillende kraampjes en foodtrucks, chill areas, jouw eigen foto- en videograaf muziek & entertainment. Er is van alles te doen, volop spellen en wil je even chillen dan kan dat o.a. lekker bij het kampvuur aan het water. En natuurlijk zorgen wij voor een topteam van onze medewerkers om jullie dag volledig te ontzorgen! 

Zowel buiten als binnen zijn er volop mogelijkheden. Kids ook uitgenodigd? Geen probleem, er is volop entertainment voor een dag vol fun!

...

Wedding

Jouw trouwdag is de mooiste dag van je leven. Je viert de liefde! En dat verdient een onvergetelijk feest! Van ceremonie tot diner, wij zorgen dat er die dag niets aan je verbeelding ontbreekt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een festivalbruiloft? Een totaalconcept festival helemaal in het teken van jullie. Van customs designs, eigen website, tickets, een timetable met live optredens van DJ’s en bands, chill area’s, een video-foto-graaf en photoboot, een cocktailbar en natuurlijk foodtrucks!

...

Iets te vieren?

Heb je wat te vieren? Een babyborrel, vrijgezellenfeest of proost met vrienden, een high tea met vriendinnen of jouw verjaardag? Waar je ook op komt proosten, wij zorgen dat dit moment extra fun wordt!

In de zomer op het terras aan het water. Of zelfs op onze boot aan de oever!  

Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelarrangement, de balagan (tafel vol gerechtjes om te delen) of onze Jaffa Bites high tea? Wil je daarnaast nog iets leuks doen? Dat kan met ons Play-arrangement.

...
...

© 2023 MazzelTov Alle rechten voorbehouden

Website door Commediant.nl