Celebrate

Heb je iets te vieren? Samen met jouw vriendengroep, collega’s of familie? Wat de gelegenheid ook is, bij MazzelTov zorgen we ervoor dat dat moment onvergetelijk wordt!

Festival Party

Naast de ultieme locatie aan het water bieden wij een totaalconcept aan voor jullie festival-party! Denk aan de styling & decoratie, customs designs en een eigen websitepagina, food & drinks vanuit de verschillende kraampjes en foodtrucks, chill areas, jouw eigen foto- en videograaf muziek & entertainment. Er is van alles te doen, volop spellen en wil je even chillen dan kan dat o.a. lekker bij het kampvuur aan het water. En natuurlijk zorgen wij voor een topteam van onze medewerkers om jullie dag volledig te ontzorgen! 

Zowel buiten als binnen zijn er volop mogelijkheden. Kids ook uitgenodigd? Geen probleem, er is volop entertainment voor een dag vol fun!

...

vriendengroep & teamuitjes

Geniet samen met jouw vrienden of collega’s van een tafel vol hapjes. Dat noemen wij “balagan”, wat georganiseerde chaos betekent. We serveren telkens verschillende streetfood-gerechtjes uit zodat jij een middag of avond volop kunt proeven! Een borrel kan natuurlijk ook.

Wil je daarnaast ook nog wat leuks doen? Wij hebben volop spellen, een zaal voor een leuke presentatie en een hoop Fun&Play mogelijkheden voor de nodige dosis fun-energizers. Natuurlijk biedt De Stok ook mogelijkheden voor plezier. Denk bijvoorbeeld aan Skydive, Playdome of sla een balletje in het Golfcentrum. Have fun!

...

Iets te vieren?

Heb je wat te vieren? Een babyborrel, vrijgezellenfeest of proost met vrienden, een high tea met vriendinnen of jouw verjaardag? Waar je ook op komt proosten, wij zorgen dat dit moment extra fun wordt!

In de zomer op het terras aan het water. Of zelfs op onze boot aan de oever!  

Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelarrangement, de balagan (tafel vol gerechtjes om te delen) of onze Jaffa Bites high tea? Wil je daarnaast nog iets leuks doen? Dat kan met ons Play-arrangement.

...
...

Alle arrangementen

Streetfood | Party

Arrangement voor groepen
vanaf 25 personen.

Borrel | Party

Arrangement vanaf 2 personen

Playground

Food & play arrangement
vanaf 2 personen

High tea

Jaffa Bites: de Tel Aviv-style High Tea
vanaf 2 personen

Balagan

Hele tafel vol streetfood gerechten
vanaf 2 personen

Business

Van presentatie, workshop tot teamdagen

© 2023 MazzelTov Alle rechten voorbehouden

Website door Commediant.nl