Festival-Party

Naast de ultieme locatie aan het water bieden wij een totaalconcept aan voor jullie festival-party! Denk aan de styling & decoratie, customs designs en een eigen websitepagina, food & drinks vanuit de verschillende kraampjes en foodtrucks, chill areas, jouw eigen foto- en videograaf muziek & entertainment. Er is van alles te doen, volop spellen en wil je even chillen dan kan dat o.a. lekker bij het kampvuur aan het water. En natuurlijk zorgen wij voor een topteam van onze medewerkers om jullie dag volledig te ontzorgen! 

Zowel buiten als binnen zijn er volop mogelijkheden. Kids ook uitgenodigd? Geen probleem, er is volop entertainment voor een dag vol fun!

Festival
Party

Maak van jouw feest een echt festival
met dit totaalconcept!

Mogelijk vanaf 80 gasten

Indicatieve prijs

(Onder voorbehoud van wensen.
En beschikbaarheid van o.a. entertainment en fotograaf)

Op basis van 150 gasten

€ 145,- p.p.-

...

Het totaalconcept is inclusief

Custom designs

Website • Uitnodiging • Posters • Tickets • Polsbandjes

Food & drinks

Tel Aviv Streetfood • Pizza • Ofyr BBQ • Jamoneria • Oesterbar
• Kaasatelier • Ice Cream Stall • Bar • Cocktailbar • Beers Apetruck • Wijncaravan

Music & vibes

Kampvuurconcert • Singeltjes Disco • DJ • Festival Decoratie • Chill Area's

Fun

Cornhole • Ping pong • Jeu de boules • Jenga-XL

Memoires

Fotograaf • Videograaf • Website met foto's en aftermovie

Ons fantastische team

Over de top hospitality! • Live Cooking • Bartenders

Curley

Timetable Festivalparty

Bekijk hier hoe jouw festival-party-dag eruit ziet. In overleg zorgen we dat deze dag helemaal naar jouw wensen wordt ingevuld.

Vooraf

De voorpret kan beginnen!  Je krijgt een eigen website-pagina.  Hiermee zetten jouw gasten zichzelf op de gastenlijst, ontvangen zij tickets en checken ze o.a. de line up! Een heerlijk voorproefje voor wat komen gaat, net als een echt festival. Daarnaast ontwerpt onze designer speciaal voor jou de posters, uitnodiging, polsbandjes, de timetable en line up. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw leukste foto opsturen en de gasten uit te nodigen (via whatsapp, print of mail, we zetten alles voor je klaar zodat jij alleen nog maar op ‘send’ hoeft te klikken’).

...

De dag, 18:00 uur ontvangst gasten

Bij de ingang (met jouw eigen poster!) krijgen alle gasten een festival-bandje. Deze kan op verzoek met jouw naam (of bedrijf) worden gemaakt. Ook krijgt iedereen een krantje met een plattegrond van het festivalterrein, het programma en informatie over het eten en drinken van de avond. Vervolgens wordt iedereen ontvangen met een drankje naar keuze uit bubbels, beer bottle of mocktail (gazoz). Een ander drankje kan natuurlijk op verzoek.
En om de sfeer er al in te brengen; jouw favoriete nummers worden live gespeeld tijdens het kampvuur-concert!

...

Oesterbar en Jamoneria

Bij een festival hoort natuurlijk een foodtruck vibe! In de kraampjes staat een oesterbar uitgestald met Zeeuwse crueses en natuurlijk een oesterman of -vrouw, en crevettes met cocktailsaus. Aan de andere kant staat de Jamoneria live een prachtige Spaanse ham te snijden en vind je er allerlei andere charcuterie.

...

Wine Van

Ook kan de wijn-caravan niet ontbreken! Hier vinden jouw gasten verschillende coole wijnen.
 

...

19:00 uur Eet smakelijk!

Bij een festival hoort natuurlijk een foodtruck-vibe! Vanuit verschillende food-kraampjes serveren wij jouw gasten allerlei streetfood-hapjes en drankjes. Ook worden er vers gebakken broden met heerlijke smeersels gepresenteerd, die kunnen de gasten zelf lekker pakken. Vanuit de street-food-corner serveren wij allerlei gerechten van de Ofyrs BBQ of Josper-oven. En uiteraard kunnen de ‘Best Pizza’s in Town’ niet ontbreken. We gaan rond met deze heerlijke slices van onze Pizzaiolos!

...

20.30 uur Jouw eigen line up! De SingeltjesDisco

Terwijl men nog lekker aan het genieten is van al het lekkere eten en drinken wordt er gestart met de SingeltjesDisco. Je gasten kunnen zelf vanuit de bakken met vinyl-singeltjes hun eigen favoriete song kiezen die vervolgens op de pick ups worden afgespeeld en gemixt.

Jouw eigen line up! Voor de grooves & moves kunnen wij zorgen voor een aantal artiesten. Denk aan DJ Maarten Kaas, de SingeltjesDisco waar jouw gasten vinylplaatjes met de grootje hits uit de 80’s en 90’s kunnen aanvragen. "U vraagt, zij draaien!"

...

Fun & Vibes

Natuurlijk zorgen wij dat het hele terras is aangekleed in festivalstijl. Met heerlijke plekjes om te chillen. Fotogeniek en aan het water (jaja, mét schommel onder de prachtige wilg).
Er is van alles te doen op jouw festival! Zo zorgen wij voor volop fun met onze spellen. Ook ideaal voor de kids. Denk aan een potje Pizza-PingPong, jeu de boules, old-school bordspellen of stoepranden. Of… daag jouw gasten uit tijdens de MazzelTov Expeditie. Van JengaXL tot Kubben en van een potje tafelvoetbal tot crokinhole. Natuurlijk allemaal in een MazzelTov-jasje.

...

21:00 uur Kaasatelier en Ice Cream

De kraampjes zijn inmiddels omgebouwd door het Kaasatelier met heerlijke kazen, garnituren en bijpassende drankjes. Even verderop staat onze Ice Cream Van met de bijzondere smaken vers gedraaid ijs.

...

22:30 uur Party Time!

Voetjes van de vloer, let's dance! Binnen in de feestzaal staat de DJ klaar op het podium. Discolichten en rookmachine maken het helemaal af. In de cocktailbar worden de lekkerste cocktails gemaakt. En... er kan zelfs op de bar worden gedanst! Hier hebben we nog 2 tot 2,5 uur een knallende club-party.

...

0:30 / 01:00 uur Einde feest

Helaas we moeten alweer naar huis. In de uitnodiging hebben gasten kunnen aangeven of ze een taxi willen bestellen. Taxi De Groen brengt jullie met liefde naar huis. Liever blijven slapen? Direct naast MazzelTov vind je het gloednieuwe Otium Wellness Hotel!

...

Aftermovie & -foto's

Wil je nog lang nagenieten van jouw feest? Dat kan! Wij zorgen voor een spetterende aftermovie en te gekke foto’s. Tijdens deze avond loopt er een top fotografe en videograaf rond om alle herinneringen vast te leggen. Deze worden gepost op jouw website en zijn met een unieke code te openen voor jou en jouw gasten. Zo kan iedereen nog een keertje nagenieten en meteen hun favoriete foto’s en de aftermovie downloaden.
Zo kun je telkens weer nagenieten van deze fantastische dag, jouw eigen festival!

...

Aftermovie

© 2023 MazzelTov Alle rechten voorbehouden

Website door Commediant.nl