Showtime

2023-05-10

Over dit event

We trekken alles uit de kast om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! We hebben namelijk iets héél tofs voor je in petto; samen met Rubia Boutique organiseren we voor de tweede keer een Fashion Dinnershow!

We verwelkomen je met een heerlijk welkomstdrankje. Cheers! Schuif vervolgens lekker aan. En dan is het… SHOWTIME! We showen je met trots de gerechtjes van onze kleurrijke ‘Balagan’ in meerdere gangen. Als jij aan het genieten bent van de smaakvolle gerechtjes, showen de dames van Rubia Boutique je hun nieuwste collectie. Een avond vol inspiratie!

Word je van al dat moois stiekem een beetje hebberig? Snappen wij. Aan het einde van de avond maakt de catwalk plaats voor een mini shop. Wie weet ga jij wel met een nieuwe garderobe naar huis!

En dan zeggen we… Mazzel! Maar niet zonder dat we je een fijne goodiebag hebben overhandigd. Tov hé?!

Praktische informatie

Praktische informatie

18.30 Ontvangst bij MazzelTov – De Stok 4
19.00 SHOWTIME! We showen je met trots de gerechtjes van onze kleurrijke ‘Balagan’ in meerdere gangen. Als jij aan het genieten bent van de smaakvolle gerechtjes, showen de dames van Rubia Boutique je hun nieuwste collectie. Natuurlijk hebben we deze avond nog meer leuks voor je in petto, dat houden we nog eventjes geheim!

Inbegrepen

• Welkomsdrankje. Cheers!
• Modeshow van Rubia Boutique
• ‘Balagan’. We serveren je gedurende de avond onze smaakvolle gerechtjes
• Goodiebag

Sfeerimpressie

© 2023 MazzelTov Alle rechten voorbehouden

Website door Commediant.nl